Hayırsever Hemşehrimizden Tekerlekli Sandalye Yardımı

Belediye personellerimizden İşletme ve iştirakler Sorumlusu Turgut Kurt sosyal medya aracılığıyla ,su faturasını yatıramayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amaçlı bir çağrıda bulundu.Personelimiz Kurt’un yapmış olduğu bu çağrıya birçok hemşehrimiz olumlu cevap vererek destek olacaklarını ifade etti. Bu hayırsever hemşehrilerimizden biri olan Ömür Cevher ise tekerlekli sandalye yardımında bulunmak istediğini belirterek, Kurt’un da bu yardıma aracı olmasını istedi. Personelimiz Turgut Kurt tekerlekli sandalyeleri teslim alarak belediye başkanlığımıza ulaştırdı.Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, yardım çağrısında bulunarak bir silsile başlatan personelimiz Turgut Kurt’a ve bağışta bulunarak duyarlılığıyla örnek olan hemşehrimiz Ömür Cevher’e de teşekkür etti.

Önceki Zeki Gül’den Başkan Şahiner’ e Ziyaret